top of page

BARBERS

Passionate Professionals  

IMG_6393.jpg

Zaaf

All Round Dames & Heren

Na een aantal gerenommeerde haarstylisten te hebben bezocht, raakte Zaaf geïnspireerd om een studio te creëren waarin hij de beste elementen uit deze ervaring te kunnen implementeren en uit te voeren. De oprichting van Studio Z was in 1997 zodoende een feit.

Zaaf staat bekend om zijn accuratesse, vlotheid en servicegerichtheid. Tenslotte begrijpt Zaaf jouw wensen nog voordat je je zin hebt afgemaakt.

Maestro

Perfectionist 

De naam zegt het al, Maestro gaat als een echte kunstenaar in op zijn werk. Een echte vakman die pas tevreden is als zijn werk perfect is. Zowel professionals als klanten; iedereen is vol bewondering nadat ze het eindresultaat hebben gezien. Als je echt gepassioneerd bent over elk aspect van je kapsel en gezichtsverzorging in het algemeen, moet je absoluut om Maestro vragen.

IMG_6401.jpg
IMG_6434.jpg

Chico

Fade specialist

Onze stille kracht. Chico is een gespecialiseerde barbier en een expert in moderne kapsels. Voor behandelingen waarin de verhouding van je haar van donker naar licht van boven naar beneden vervaagt, is Chico ook zeker jouw man.

Got Talent?

Join our Team
bottom of page